Privat & Online Undervisning i Esport

Kompetent Undervisning skaber hurtige resultater

Står du og mangler hjælp til at nå det næste niveau? Er du træt af at blive dræbt af noobs hele tiden? Ønsker du at give dit barn en god mulighed for at få mere ud af sin hobby?
Ligegyldigt hvad din grund måtte være. Så tilbyder vi professionelle (og hyggelige) undervisere til privatundervisning i esport. Vi hjælper alle niveauer og tilpasser og forbereder os efter den pågældende opgave. Vi kommer gerne ud på jeres adresse og underviser på stedet.

Privat Undervisning

Til dig eller jer som gerne lige vil se os eller undervisningen an og ikke vil binde jer til mere end én dag i første omgang. Minimum er tre timer ad gangen som udgangspunkt.

Dette er med fysisk-fremmøde

kr. 395,00 inkl. moms. pr time. 1-5 personer.

online coaching

I disse tider kan det være svært med et fysiskfremmøde. Selvom vi helt klart anbefaler overstående, tilbyder vi ligeledes online undervisning i lige præcis dit spil.

kr. 295,00 inkl. moms. pr time, pr person

Hvad med et skræddersyet undervisnings forløb?

Undervisnings forløb: 4 uger

Fire ugers skræddersyet forløb til dig eller dit hold. Dette forløb er til den eller de som ved, at en enkelt dag ikke er tilstrækkeligt, og gerne vil have en besparelse og mere ud af undervisningen ved, at tilmelde sig et forløb.

Ved at deltage i et forløb får vi bedre mulighed for at lære dig eller jer bedre at kende og kan dermed gøre undervisningen endnu bedre og mere målrettet.

Undervisningen består som udgangspunkt af ca. seks timer pr uge. Det vil sige kr. 350 inkl. moms. pr. time og derfor en besparelse på 45 kr. pr. time.

kr. 8.400,00 inkl. moms.
1 – 5 personer.

Undervisnings forløb: 8 uger

8 ugers skræddersyet forløb til dig eller dit hold. Tilmeld dig dette forløb, hvis du har store ambitioner på dine eller dit holds vejene. Her vil du få maksimalt udbytte for dine penge både ved at opnå en markant besparelse og ved at få en helt masse undervisning og en stor udvikling.

Undervisningen består som udgangspunkt af ca. seks timer pr uge.
Det vil sige kr. 300 inkl. moms. pr. time og derfor en besparelse på 95 kr. pr. time.

kr. 14.400 inkl. moms.
1 – 5 personer.

{